0229-842424

Safefill hervulbare LPG gasfles

LPG vulfles. Nu inclusief adapter voor Drukregelaars met DIN aansluiting

Met de Safefill LPG gasfles kunt u een flink bedrag besparen op gas

Heeft u dit weekend een BBQ feestje en nog een beetje gas in uw oude gasfles? Toch maar ruilen dus, u wilt immers niet halverwege zonder gas komen te zitten. Met de Safefill gasfles zit u nooit zonder gas want hij kan worden hervult. U betaalt immers alleen de gevulde liters. Bespaar niet alleen geld maar ook ergernis.

Met de camper/caravan naar het buitenland? Uw fles ruilen kunt u wel vergeten. Niemand wil uw Nederlandse fles ruilen en aan een Duitse of Franse fles heeft u hier weer niets. Ga voor zekerheid en schaf nu een Safefill gasfles aan en begin met besparen.

Op de boot bent u het gezeul zat met al die zware stalen flessen! In de gas bun wilt u toch niet zo’n roestbak hebben? Met de Safefill LPG gasfles slaat u drie vliegen in één klap. Want u bent ook nog eens goedkoper uit.

Waarom de Safefill LPG gasfles?

  • Het moet licht zijn, de grootste Safefill gasfles weegt maar 5 kg.
  • De fles is transparant, u kunt simpel zien hoeveel gas er nog in zit..
  • Bespaar door nooit meer de hoofdprijs betalen voor een klein beetje gas, gewoon bijvullen, u betaalt immers alleen de liters die u laat vullen.
  • De fles is gemaakt van composiet samen met de kunststof behuizing roest deze niet slaat geen blutsen in uw kostbare boot of camper.
  • De Safefill gaskraan is geschikt voor drukregelaars met POL aansluiting. Een adapter voor de meest gebruikte regelaars met DIN aansluiting wordt gratis meegeleverd.
  • TÜV-gecertificeerd!

De Safefill LPG gasflessen zijn leverbaar in 3 maten.

Specificaties:

Vulgewicht ongeveer: 5 kg. 7,5 kg. 10 kg.
Hoogte: 384 mm. 460 mm. 571 mm.
Diameter: 306 mm. 306 mm. 306 mm.
Leeggewicht zonder kraan 3,4 kg. 4,1 kg. 5 kg.
Inhoud: 12,5 ltr. 18,2 ltr 24,5 ltr.

Certificaten: EN 12245, EN 14763 en Tüv

Merk: Safefill
Dit artikel is niet meer leverbaar, neem contact met ons op voor mogelijke alternatieven.