0229-842424

Er warm bijzitten deze winter? Koop een propaankachel van Bartolini!

Tijdens een mooie nazomer kunnen de temperaturen overdag nog heerlijk aangenaam zijn, maar in de avond kan het flink afkoelen. Met een mobiele kachel op propaangas kunt u die nazomer op de camping of in uw achtertuin nog even lekker verlengen.

Waarvoor is een propaankachel geschikt?

Een mobiele kachel op propaangas is een slimme keuze wanneer u niet al te grote ruimtes hoeft te verwarmen. Denk bijvoorbeeld aan een caravan, camper of chalet, maar ook uw boot, zolderkamer of bouwunit.

Op de camping of op uw boot is niet altijd elektriciteit aanwezig en wanneer het er wel is kan het zijn dat er voor een elektrische verwarming niet voldoende ampère beschikbaar is. Dan is het handig wanneer u een kachel heeft die verwarmt middels propaangas. Extra voordelen zijn dat propaangas goedkoper is dan elektriciteit en dat het vrijwel overal in Europa goed verkrijgbaar is.

Omdat onze propaangaskachels mobiel zijn kunt u ze overal inzetten om te verwarmen. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen doordat ze op wieltjes staan. Zorg er wel altijd voor dat de ruimte waarin de propaangas kachel wordt geplaatst goed geventileerd is.

Meer informatie over propaankachels?

Voor meer informatie of advies kunt u altijd contact met ons opnemen.