0229-842424

Thermex ID 80 V Flat Diamond RVS

Absoluut topmodel 80 liter boiler die gezien mag worden! Glanzend RVS omhuizing, met digitaal display en afstandsbediening. Model voor Verticale montage.

De Thermex Flat Diamond RVS boiler heeft een compacte inbouwdiepte omdat hij is uitgerust met het zogenoemde "dubbele-tank" principe. Deze boiler heeft dus ook 2 verwarmingselementen die naar keuze 1,3 kW. of met de "power"-stand zelfs 2 kW. kunnen leveren voor een snelle opwarming!

Ook heeft deze boiler een luxe uitstraling door zijn strakke design en glanzend gepolijste mantel.

De tanks zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en gelast volgens het G5 principe.

De bediening is zeer eenvoudig door middel van het Touchscreen display waarop alle relevante gegevens worden getoond. Ook kan deze boiler eenvoudig bedient worden middels de bijgeleverde afstandsbediening.

Op het display kunt u de ingestelde watertemperatuur, de dagtijd en de huidige watertemperatuur zien. Normaal wordt de ketel verwarmt met 1,3 kW. maar met een drukknop kunt u het andere verwarmingselement van 0,7 kW. bijschakelen zodat het water met 2,0 kW. snel verwarmt wordt. Ook is het mogelijk om een timer in te stellen zodat het apparaat gaat verwarmen wanneer u dat wilt. Dit is bijvoorbeeld handig als u nachtstroom heeft en zo voordelig het water wilt verwarmen.

Het apparaat is volledig veilig in gebruik. De boiler is CE-gecertificeerd en mag in geheel Europa toegepast worden. Bovendien is dit apparaat voorzien van een bijgeleverde inlaatcombinatie welke tevens werkt als overdrukventiel en terugslagklep. Ook is er een aardlekschakelaar aan het netsnoer gemonteerd, dubbel zo veilig!

Op het apparaat geven wij 2 jaar volledige garantie en op de ketel zelfs 7 jaar!

Eigenschappen:

Merk: Thermex

Type: ID 80 V ( Verticale montage )

Gewicht: 20,8 Kg.

Afmetingen: 285 x 493 x 1025 mm ( d x b x h )

Inhoud: 80 Liter

Aansluitwaarde: 2000 Watt / 230 Volt.

Opwarmtijd: 2 uur 10 minuten

Inhoud verpakking: Boiler, afstandsbediening, gebruiksaanwijzing, extra zware muurankers voor bevestiging aan de muur, terugslagklep en voorgemonteerde aardlekschakelaar aan het netsnoer.

Merk: Thermex
Dit artikel is niet meer leverbaar, neem contact met ons op voor mogelijke alternatieven.