0229-842424

De split airco, het ideale airco-systeem voor caravan of camper!

Gaat u vaak met uw camper of caravan richting het warme zuiden en vindt u het dan ook zo vreselijk om na een lange dag in een hete en benauwde caravan te moeten stappen? Wij hebben de oplossing voor u: de mobiele airco! Slapeloze nachten vanwege de warmte zijn er niet meer bij; u zult heerlijk uitgerust wakker worden.

Hoewel er diverse soorten airco’s zijn voor gebruik in caravan of camper hebben wij in ons assortiment alleen de mobiele- ofwel splitairco opgenomen. Dit is het meest populaire airconditioningsysteem voor gebruik in een caravan of camper. De airco is gemakkelijk te installeren: geen ingewikkelde montage maar een buiten- en binnendeel met aangegoten koelleiding van 6 mm. Hierdoor is het altijd mogelijk uw raam af te sluiten terwijl de airco draait. Tevens verbruikt een splitairco een stuk minder energie en maakt de airco weinig geluid.

Nog een groot voordeel van de mobiele airco is dat ze een lage aansluitwaarde hebben, slechts 375 watt! Dit maakt ze uitermate geschikt voor op de camping. Bang dat de elektriciteit uit zal slaan hoeft dus niet, zelfs niet op de ietwat minder moderne campings in het zuiden van Europa!

Kortom, de splitairco zorgt voor een heerlijke koelte om overdag en ’s nachts het verblijf in uw caravan of camper zo aangenaam mogelijk te maken!