0229-842424

Welkom bij Propaangeiser.nl - Coronavirus -

Allereerst gaan wij gewoon door met het leveren van boilers en geisers zoals u dat van ons gewend bent.

Wel is het zo dat het Coronavirus op dit moment zorgt voor uitzonderlijke situaties.

Wij willen hier verantwoord mee omgaan en zo onze medewerkers en de samenleving beschermen.

Wat zijn op dit moment praktische gevolgen:

Bereikbaarheid:

Op dit moment zijn wij door thuiswerk minder goed te bereiken via de telefoon. Wij vragen u dan ook vriendelijk om uw vragen aan ons via de mail te stellen. Wij streven ernaar om al uw vragen binnen 1 werkdag te beantwoorden. U kunt uw email sturen naar info@kiip.de of gebruikmaken van het contactformulier op deze website.

Bezorging van Pakketten:

Op dit moment zijn er nog weinig beperkingen in het bezorgen van pakketten. Wel kan het zijn dat de bezorging 1 dag later komt, wij vragen u dan ook om goed de tracking informatie te raadplegen.

Rembours zendingen zijn tot nader bericht niet mogelijk.

Ook is tekenen van ontvangst op dit moment niet mogelijk, bij het afleveren zal de chauffeur zelf tekenen voor ontvangst.

Bezoek:

Op dit moment is het tot en met woensdag 20 mei niet meer mogelijk om bij ons magazijn zelf langs te komen om bestellingen op te halen, producten te retourneren of om producten langs te brengen voor reparatie. Dit om het aantal contactmomenten zo klein mogelijk te houden.

Voor het retouren en repareren van producten vragen wij u ons een email te sturen. Wij sturen u dan een pre-paid retouretiket welke u kunt gebruiken.

Wij hopen dat deze maatregelen helpen om de verspreiding van het virus te voorkomen.

Met vriendelijke groet,

Team Propaangeiser.nl

Welkom op propaangeiser.nl

Bij Propaangeiser.nl zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten warmwaterproducten. Of u nu op zoek bent naar een geiser om uw caravan of boot te verwarmen, of naar een elektrische doorstroomverwarmer voor in uw keuken of badkamer, bij ons bent u aan het juiste adres!

Propaangeiser.nl is onderdeel van KIIP B.V. en trotse zakenpartner van KWF-kankerbestrijding. Wanneer u een product bij ons koopt draagt u bij aan steun en wetenschappelijk onderzoek naar de bestrijding van kanker.

Ons assortimentAanbiedingenMeer informatie