0229-842424

Muurdoorvoerset 80 mm. wit aluminium tbv. Cointra Supreme Vi

Aluminium Muurdoorvoerset 80 mm voor Cointra Supreme Vi Geisers

Upgrade uw installatie met de Aluminium Muurdoorvoerset 80 mm, ontworpen om perfect te passen op Cointra Supreme Vi geisers. Met een diameter van 80 mm en een lengte van ongeveer 1 meter, biedt deze muurdoorvoerset een optimale ventilatie en afvoer van rookgassen, wat essentieel is voor de veilige werking van uw geiser.

Kenmerken:

  • Perfecte Pasvorm: Speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten op Cointra Supreme Vi geisers, zorgt deze muurdoorvoerset voor een probleemloze installatie en een optimale werking.

  • Duurzaam Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig wit aluminium, biedt deze muurdoorvoerset duurzaamheid en corrosiebestendigheid, zelfs bij blootstelling aan de elementen.

  • Inclusief Bevestigingsmateriaal: Compleet met bevestigingsmaterialen, rozetten en muurplaten, biedt deze set alles wat u nodig heeft voor een nette en professionele installatie.

  • Veilige en Efficiënte Ventilatie: Met een diameter van 80 mm zorgt deze muurdoorvoerset voor een efficiënte afvoer van rookgassen en ventilatie van de ruimte, wat essentieel is voor de veiligheid en efficiëntie van uw geiser.

Upgrade uw installatie vandaag nog met de Aluminium Muurdoorvoerset 80 mm en geniet van een veilige en efficiënte werking van uw Cointra Supreme Vi geiser.

2299,- Kc incl. BTW

Voorraad: